Kyšková buchta více chutí
Recept ještě nebyl hodnocenVejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Přidáme olej, kyšku a mouku smíchanou se sodou.Nakonec vmícháme vitakávu. Plech na pečení vymažeme olejem a vysypeme směsí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Přidáme olej, kyšku a mouku smíchanou se sodou.Nakonec vmícháme vitakávu. Plech na pečení vymažeme olejem a vysypeme směsí…
V tomto pořadí dáme do nádoby DP a zvolíme program č10 (Moulinex), jinak moučník a hněteme 10 minut, ke konci přidáme rozinky. Vybereme metly a pak spustíme program č…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Pučálka z naklíčeného hrachu je zdravější a levnější než chipsy. Takhle jednoduše se navíc připravuje
Leipziger Lerchen aneb Lipští skřivani: Německé „muffiny“ plněné pikantní marmeládou a mandlemi božsky chutnají
Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta