Piškotová roláda s pudinkovo-tvarohovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenMléko smícháme s pudinkovým práškem a uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout a přidáme změklé máslo, tvaroh, cukr, 2 lžíce zavařeniny a ušleháme.Vejce ušleháme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 321 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mléko smícháme s pudinkovým práškem a uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout a přidáme změklé máslo, tvaroh, cukr, 2 lžíce zavařeniny a ušleháme.Vejce ušleháme s…
Všechny plátky chleba potřete zavařeninou, polovinu z nich posypte mandlemi. Navrch dejte druhý plátek chleba.Rozklepněte do misky vejce. Přidejte mléko a skořici a…
Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
Pečeme s Ivou: Znáte vohrnoušky? Nadýchané buchty s tvarohovou náplní lahodí oku i mlsným jazýčkům
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí