Čokoládové Sacher tyčinky
Recept ještě nebyl hodnocenMilujete čokoládové tyčinky, ale nelíbí se vám ani jejich cena, ani složení? Vyrobte si je doma! Se zdravou stravou se sice moc nekamarádí, ale čas od času je třeba si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Milujete čokoládové tyčinky, ale nelíbí se vám ani jejich cena, ani složení? Vyrobte si je doma! Se zdravou stravou se sice moc nekamarádí, ale čas od času je třeba si…
Různé poháry patří k oblíbeným dezertům, můžete vyzkoušet i tyto krémové s intenzívnější karamelovou chutí. Příprava není náročná a poháry můžete podávat jak ve všední…
Korpus : z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme žloutky a cukr. Vmícháme mouku smíchanou s oříškama. Pečeme ve vymazané a hr.moukou vysypané dortové formě průměr cca 24…
Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky. Na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme cukr a za stálého míchání zkaramelizujeme. Zalijeme moštem,…
KORPUS: Žloutky spolu s cukrem umícháme do pěny, přidáme tuhý sníh ušlehaný z bílků, mouku smíchanou s práškem do pečiva a zlehka promícháme. Takto připravené těsto…
1. Žloutky a 100 g cukru utřete do pěny. Z vanilkového lusku vyškrábejte dřeň a společně s čokoládou a mandlemi ji vmíchejte do žloutkové pěny. Přisypejte mouku a prášek…
6 žloutků utřeme s cukrem do hladké hmoty, 5 bílků ušleháme v tuhý sníh a zamícháme ho do žloutkového krému. Do toho prosijeme mouku a škrobovou moučku. Pak těsto…
Všechny suroviny smícháme dohromady v hladké těsto, které dáme vychladnout. Z těsta vykrajujeme různé tvary. Pečeme při 180°C cca 10 minut v předehřáté troubě.Po…
Žádné zbytečné matlání nádobí, žádné zbytečné stání u plotny! Do hrnečku hrcni třetinu mléka. Rozlam čokoládu. Používám 1-2 figury, 2 štráfky čokolády. Vraž to do…
Žádné zbytečné matlání nádobí, žádné zbytečné stání u plotny! Do hrnečku hrcni třetinu mléka. Rozlam čokoládu. Používám 1-2 figury, 2 štráfky čokolády. Vraž to do…
Do robota dáme změklé nakrájené máslo a kondenzované mléko a šleháme. Krém ochutíme rumem. Poté oplatky potíráme krémem a skládáme je na sebe. Potřeme také strany a…
Změklé máslo utřeme se solí a cukry do pěny, za stálého tření přidáváme vejce jedno po druhém, po částech likér a nakonec mouku smíchanou s práškem. Jednu třetinu těsta…
Ze všech surovin na košíčky vypracujeme těsto, které necháme asi hodinu odpočinout. Odležené těsto vyválíme na plát silný asi 4 mm a vykrajujeme z něj kolečka, která…
Mixujeme žĺtky s pudingom,cukrom (alebo tekutým sladidlom),trochu mlieka a vanilkovým cukrom podľa chuti. Prilejeme mlieko do hrnčeka(4dl).Dáme do mikrovlnky a varíme…
Vejce a cukr spolu vyšleháme - pomalu, pak přidáváme otáčky ( jinak nám pěna spadne ), pak pomalu sypeme mouku se škrobem, rychle zamícháme a nalijeme na plech vyložený…
Mleko se spetkou soli, kakaem, skorici, cukrem a detskou krupickou uvedte za staleho michani do varu. Varte zvolna nekolik minut do zhoustnuti a potom vmichejte maslo.…
Roláda: z bílků a vody ušleháme tuhý sníh, postupně do něj zašleháme cukr, žloutky a sypké přísady, na pečícím papíře upečeme piškot, upečený piškot překlopíme na…
Korpus rozkrojím na dvakrát, potřu šípkovou marmeládou, dále vanilkovým krémem na jednu stranu a čokoládovým krémem na druhou stranu, ten posypu rozdrobenou sušenkou.…
Z mouky, mletých ořechů, másla, moučkového cukru a kakaa vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu proležet (nejlépe přes noc). Pokud se těsto drobí, přidáváme po…
Tmavý korpus překrojený, bílkový celý. Spodní tmavý spojený karamelovým krémem s bílkovým korpusem, na to kávový krém, nahoru tmavý korpus. Celý povrch natřu tence…
Na dno formy naskládáme cukrářské piškoty, které lehce pokapeme rumem. Na ně dáme tvaroh smíchaný s vanilkovým cukrem - kdo chce můžesi ho přisladit dle chuti. Na vrstvu…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Špenát na 5 různých způsobů: V palačinkách plněných svěží tvarohovou náplní a šunkou chutná fantasticky
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
Obyčejná cibule jako svatební dar? Ve středověku to byla obrovská pocta