uvařila 26. 11. 2010 11:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2010 11:01
vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, kakao, rozinky, ořechy, kokos strouhaný, čokoláda, ovoce kandované
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Pečení na víkend: Frgálová buchta na plech chutná jako pravý valašský koláč, ale je přitom mnohem jednodušší na přípravu
Snadný nepečený piškotový dort s ovocem: Zakysaná smetana mu dá svěžest, díky správně vyšlehané šlehačce bude nadýchaný
Pekař František radí, jak na tu nejlepší sváteční vánočku: Máslo je potřeba přidávat až nakonec a s těstem zacházejte jemně