uvařila 8. 4. 2012 22:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 4. 2012 22:56
smetana 12%, droždí čerstvé, cukr třtinový, mouka polohrubá, mouka hladká, vejce, žloutek, máslo, cukr vanilkový, citron, sůl, mák mletý, mléko, cukr třtinový, skořice, mrkev, rozinky, rum, mouka hladká, mandle sekané, bílek, vejce, mandle sekané, cukr moučkový
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Trochu jiný bramborák - bez majoránky, zato často se sýrem. Vyzkoušejte bulharský patatnik
Pět největších gastronomických trendů: Láká nás regionální kuchyně, rostlinná strava i chytré nádobí
Vaječný koňak popíjeli angličtí mniši už ve 13. století. Připravoval se z mléka s rumem a přidávaly se do něj fíky