uvařil 29. 12. 2011 17:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 12. 2011 17:18
maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, sůl mořská, pepř mletý, olej olivový, cibule, rajče, salát listový, sýr tvrdý, kečup sladký, tatarská omáčka, houska
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Pečení na víkend: Frgálová buchta na plech chutná jako pravý valašský koláč, ale je přitom mnohem jednodušší na přípravu
Snadný nepečený piškotový dort s ovocem: Zakysaná smetana mu dá svěžest, díky správně vyšlehané šlehačce bude nadýchaný
Pekař František radí, jak na tu nejlepší sváteční vánočku: Máslo je potřeba přidávat až nakonec a s těstem zacházejte jemně