uvařil 4. 12. 2013 14:34
osmahnutí masa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 12. 2013 14:34
osmahnutí masa
plecko, brambory, mouka hladká, cibule, česnek, kapie, rajče loupané, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, majoránka, voda, sádlo
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Na Štědrý den u sousedů: Uvařte si slovenskou sváteční polévku kapustnicu
Jak na domácí jitrnice? Zvládnete je klidně i v paneláku a bez prasátka běhajícího po dvorku
Gravlax z lososa podle Gordona Ramsayho zvládnete snadno i doma. Skvěle ochutí a ozdobí silvestrovské chlebíčky