uvařil 21. 9. 2012 18:37
připraveno k pečení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 9. 2012 18:37
připraveno k pečení
mouka hladká, droždí, sůl, cukr krupice, mléko, sádlo, máslo, žloutek, sodovka, žloutek, olej, mléko
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Džem ze slaniny se výborně hodí na grilované maso. Základem je cibule a opečené plátky slaniny
Čokoládové poleno podle slavného francouzského kuchaře Lignaca: Perfektní dezert chutná božsky, přitom není složitý
Vosí hnízda: Nejoblíbenější nepečené cukroví z ořechové směsi snadno vyklepnete z formičky díky našim vychytávkám