uvařil 5. 4. 2014 22:50
řez
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 4. 2014 22:50
řez
mouka hladká, cukr krupice, olej, voda, vejce, prášek do pečiva, kakao
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky