uvařil 15. 8. 2013 10:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 8. 2013 10:53
pórek, mrkev, dýně hokkaido, vývar, pepř barevný mletý, sůl, sýr parmazán strouhaný, šťáva limetková, nať petrželová
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Jídelní rozmary Marka Zuckerberga: Návštěvám servíroval pečenou kozu ze svého stáda!
Této potraviny nevědomky sníte až kilogram týdně. Dejte si na ni ale pozor!