uvařil 28. 4. 2013 13:57
Suroviny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 4. 2013 13:57
Suroviny
krkovice vepřová, sůl, pepř, mouka hladká, olej, cibule, česnek, houby sušené, voda, omáčka worcesterová, máslo, kmín drcený, koření nové koření, bobkový list
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Máte raději párek v rohlíku nebo americký hot dog? Poradíme, kam v Praze zajít na obojí!
Pečeme s Ivou: Rychlé sádlové housky pro všední den. Do hodinky je máte na stole!
Josef Maršálek ukázal, jak na výtečnou bílkovou roládu: Kouzlo je v dobře zvoleném počtu vajec, prozradil populární cukrář