uvařila 7. 6. 2020 17:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 6. 2020 17:14
játra kuřecí, slanina anglická, jablko, pórek, víno bílé, koření oregáno čerstvé, sůl, pepř bílý mletý, olej
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Jak na kuře na paprice z pečených paprik: Zelenina dá omáčce krémovou konzistenci a jemně delikátní chuť
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu