uvařila 2. 2. 2016 20:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 2. 2016 20:27
mouka hladká, máslo, ocet, voda, žloutek, bílek, cukr krupice, cukr vanilkový
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte