uvařila 7. 2. 2013 11:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 2. 2013 11:07
voda, rajče sušené, olej ze sušených rajčat, koření oregáno sušené, sůl, mouka hladká, droždí
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 23:22
Přidáno 28. 5. 2024 21:16
Okurky a papriky jako nedostupný luxus: Čím nahradit drahou zeleninu?
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad