uvařila 27. 11. 2013 23:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 11. 2013 23:06
paprika čerstvá červená, těstoviny tarhoňa, sýr nastrouhaný, petržel, olej, sůl, rajče, cuketa, česnek, pasírované rajčata, cibule, cukr hnědý, rozmarýn, tymián, koření oregáno, olej olivový, sůl, pepř
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“
Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Jaké slavné názvy jídel jsme si prostě jen vymysleli?