uvařila 2. 7. 2009 16:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2009 16:35
těstoviny penne, máslo, šunka vepřová, maso uzené, cibule, mléko, brandy, pažitka, sůl
Přidáno před 32 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí řízek v těstíčku z nivy a jogurtu je nadýchaný, křehký, výrazně šťavnatý a lehce aromatický, a přitom tak snadný na přípravu
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá
Velikonoční jídelníček: O Škaredé středě musí být škaredé jídlo. Maso až na Bílou sobotu!