uvařila 23. 1. 2010 18:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 1. 2010 18:18
mléko, šťáva citronová, vejce, jablko, olej, cukr, skořice, kakao, mouka hladká, mouka polohrubá, prášek do perníku, soda jedlá
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování