uvařila 22. 2. 2011 17:55
Plněný vepřový bok Stenly
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2011 17:55
Plněný vepřový bok Stenly
bok vepřový, sůl, kmín drcený, česnek, cibule, máslo, cibule, mortadela, kapie červená, vejce, sýr nastrouhaný, petrželka, sůl, pepř
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu