uvařil 21. 4. 2013 10:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 4. 2013 10:18
vejce, cukr vanilkový, voda, olej, ořechy mleté, mouka hladká, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, mléko, pudink čokoládový, máslo, nugeta, cukr, šlehačka, ztužovač šlehačky, tvaroh, cukr, kompot hruškový, marmeláda, kakao granko
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Jak na dokonalé škvarky? Záleží na typu sádla i teplotě. A chce to jedno malé kouzlo...