uvařila 3. 8. 2015 22:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 8. 2015 22:06
mouka špaldová hrubá, máslo, sůl, lámanky pohankové, cuketa, cibule, česnek, lučina, žinčice, vejce, olej, smetana kysaná, pažitka, sůl, pepř
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu