uvařil 15. 1. 2012 12:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 1. 2012 12:59
mouka polohrubá, cukr krystal, olej, vločky ovesné, vejce, banán, pudink banánový, smetana zakysaná, ořechy vlašské, med, skořice, kůra citronová, prášek do pečiva
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Popeleční středou začíná čtyřicetidenní půst před Velikonocemi. Jak ho dodržet v době moderní?
Silvestrovský přípitek: Jak poznat pravé šampaňské a jak odehnat ranní bolehlav?
Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář