uvařila 17. 12. 2023 07:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 12. 2023 07:15
čokoláda bílá, smetana ke šlehání, med, esence vanilková, smetana ke šlehání, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, čokoláda hořká, olej rostlinný, čokoláda hořká, smetana ke šlehání
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Moderátor Aleš Háma nabídl vlastní recept na kulajdový toust: Je to delikátní záležitost, říká o pokrmu, který vymyslel