uvařil 4. 8. 2011 18:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 8. 2011 18:35
vejce, cukr, čokoláda na vaření, máslo, švarcvaldská třešňovice, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, škrob pšeničný, ořechy, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, kompot višňový, čokoláda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky