uvařila 18. 1. 2010 19:58
zase jedny "lakované"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2010 19:58
zase jedny "lakované"
uvařila 10. 1. 2010 19:38
hotovo
uvařila 10. 1. 2010 19:37
umotané připravené na pečení
uvařila 10. 1. 2010 19:36
uvařila 10. 1. 2010 19:36
po 2. kroku (přendáno do mísy a kynutí v lednici)
uvařila 10. 1. 2010 19:34
1. fáze po vykynutí
uvařila 10. 1. 2010 19:34
1. fáze
uvařila 8. 1. 2010 22:02
inspirace podle cathleen
uvařila 28. 12. 2009 18:46
tak snad se do Silvestra uleží
uvařila 28. 12. 2009 18:20
podle slibu přidávám fotku
uvařila 18. 12. 2009 10:04
taky jsem je zkusila
uvařila 23. 11. 2009 09:03
Tahle byla pak k narozeninám
uvařila 23. 11. 2009 09:03
pokus nanečisto (zdlábli jsme jí raz dva)
uvařila 21. 11. 2009 21:47
Vodochodský nářez podle Petra Novotného (před pečením)
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Bramborové šišky připravíte jen ze 3 surovin: Plněné uzeným masem a s dokřupava osmaženou cibulkou chutnají fantasticky
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý
Trochu jiné „oříšky“. Z jedlých kaštanů připravíte jednoduchý dezert i nádivku do krůty