uvařil 23. 8. 2010 15:10
drobenka vymačkaná do stran
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 8. 2010 15:10
drobenka vymačkaná do stran
uvařil 23. 8. 2010 15:10
nanášení náplně
uvařil 23. 8. 2010 15:09
opět pokus o umělecké ,,photo" :D
uvařil 23. 8. 2010 15:09
čerstvě pocákaný čokoládou
uvařil 23. 8. 2010 15:09
upečený
uvařil 22. 8. 2010 08:13
z dálky
uvařil 22. 8. 2010 08:13
po upečení
uvařil 22. 8. 2010 08:12
před pečením
uvařil 22. 8. 2010 08:12
náplň, drobenka, dortová forma
uvařil 22. 8. 2010 08:12
vršení náplně
uvařil 22. 8. 2010 08:12
pokus umělecké foto :D
uvařil 21. 8. 2010 17:33
uvařil 21. 8. 2010 17:33
detail makových
uvařil 21. 8. 2010 17:33
k nakousnutí
uvařil 20. 8. 2010 11:01
detail
uvařil 20. 8. 2010 11:01
upečené
uvařil 20. 8. 2010 11:01
před pečením
uvařil 13. 8. 2010 18:03
hotové banánky
uvařil 4. 8. 2010 17:54
s marmeládou
uvařil 4. 8. 2010 17:54
samotné ke chrupkání
uvařil 4. 8. 2010 17:54
před pečením
uvařil 30. 7. 2010 22:32
uvařil 30. 7. 2010 22:30
namáčení v čokoládě
uvařil 30. 7. 2010 22:30
vykrajování
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Malinová panna cotta: Italský smetanový dezert s jemnou chutí vanilky lehce zvládnete, stačí správně použít želatinu
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!