uvařil 21. 8. 2010 17:33
detail makových
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 8. 2010 17:33
detail makových
mouka polohrubá, cukr, máslo, droždí, sůl, rum, žloutek, cukr vanilkový, kůra citronová, mléko, mák mletý, mléko, povidla švestková, perníčky rumové, tvaroh, žloutek, vejce, cukr, rozinky, mandle
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Barvy v jídelně - které jsou vhodné a které naopak zapovězené?
Patří kečup po otevření hned do lednice? Hádka na internetu rozdělila uživatele, ale šéfkuchař Miroslav Mahel má jasno
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie