uvařila 13. 2. 2009 16:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2009 16:00
maso, zelí kysané, slanina, špek, hořčice, sůl, pepř, koření grilovací, kmín celý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Vydatné polévky, dušené maso i zelenina. To vše nás v zimě zahřeje na těle i na duši!
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Sushi balls: Rýžové kuličky plněné lososem a okurkou chutnají jako klasické sushi, přitom jsou mnohem jednodušší na přípravu