uvařil 4. 4. 2010 23:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 4. 2010 23:23
mouka hladká, prášek do perníku, cukr vanilkový, cukr moučkový, koření do perníku, med, vejce, máslo, voda, kakao, cukr moučkový, bílek, šťáva citronová, potravinářské barvivo
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Odbornice na výživu Margit Slimáková radí: Hlad skvěle zaženou vajíčka i obyčejný tvaroh, s těmito potravinami kila poletí dolů
Fantastický moučník s ovocem je báječně vláčný díky tvarohu. Želé z broskvové šťávy mu dodá skvělou svěžest
Slané ukrajinské buchty pampušky jsou vynikající jako příloha. Dělají se podobně jako české buchty