Brokolice
Brokolice je zelenina podobná kapustě a květáku. Obsahuje mnoho vitamínů C, B, E, kyselinu listovou… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brokolice je zelenina podobná kapustě a květáku. Obsahuje mnoho vitamínů C, B, E, kyselinu listovou… Číst dál
Smažení je tepelná úprava, při které se surovina smaží v rozpáleném tuku ze všech stran při vysoké… Číst dál
Trojobal je způsob úpravy pokrmů. Nejčastěji se v kombinaci mouky, rozšlehaných vajíček a… Číst dál
Košťálová zelenina je chutná, zdravá a oblíbená. Je plná vlákniny, vitamínu K a kyseliny listové.… Číst dál
Zimolez kamčatský, říká se mu také kamčatská borůvka, ale borůvka to není. Je to nenáročná ovocná… Číst dál