Alternativní recepty k receptu Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 21 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Kde se vzal karamel? Původ cukrovinky, po které šílí davy, je obestřen tajemstvím