Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nebudeme si nic nalhávat, Vánoce se pomalu blíží. Změna letního času, Mikuláš a než se nadějeme, sejde se celá rodina u vánočního stromečku. Říkáte si každý rok, že příště začnete s nákupem dárků dříve, než o posledním adventním týdnu? Letos vám s tím pomůžeme my!

Nebudeme si nic nalhávat, Vánoce se pomalu blíží. Změna letního času, Mikuláš a než se nadějeme, sejde se celá rodina u vánočního stromečku. Říkáte si každý rok, že příště začnete s nákupem dárků dříve, než o posledním adventním týdnu? Letos vám s tím pomůžeme my!

Petrklíč, český zásilkový obchod s dlouholetou tradicí, si pro vás připravil nový katalog Vánoční inspirace, který si můžete objednat zcela zdarma.  Na stovce stránek najdete originální módu až do velikosti 70. Elegantní, domácí, sportovní, ležérní…výběr je opravdu rozmanitý a kvalitní šití včetně příjemných materiálů zaručuje oblečení dlouhověkost. Kromě dámské a pánské módy převážně českých výrobců, uvítáte i další inspiraci ve formě módních doplňků, kosmetiky, společenských her, sportovních potřeb a malých domácích elektrospotřebičů.

Hezkým vánočním dárkem může být také bytový textil. Petrklíč nabízí krásná povlečení, prostěradla, ručníky, potahy, záclony a závěsy anebo kuchyňské utěrky a ubrusy. Stejně tak dekorace nebo vtipné dárky typu popsaných toaletních papírů, zvířátek z ručníků a vtipných kosmetických sad, vykouzlí pod stromečkem nejeden úsměv.

Pokud máte strach, že se s dárkem netrefíte do vkusu obdarovaného, můžete zakoupit vánoční dárkový poukaz anebo využít jedinečné nabídky - až do 15. ledna vám Petrklíč zboží ochotně vymění za cokoliv jiného.

Už víte, co bude letos pod stromečkem?

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více