Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Blíží se období Vánoc a s ním i doba, kdy si budeme užívat nejrůznějších dobrot a specialit. Potěšit své chuťové buňky však můžeme nejen během svátků, ale i každý den. Odměňte se vynikající značkovou kávou a užívejte si výjimečných smyslových zážitků s každým douškem!

Navštivte specializovaný internetový obchod www.kava-prodej.cz a vyberte si z široké nabídky špičkových zrnkových i mletých káv přesně podle své chuti a preferencí. Všechny druhy káv od chuťově intenzivních až po jemné se vyznačují nejvyšší kvalitou, vynikající chutí a nezaměnitelným aroma. Jelikož byly vytvořeny pro znalce káv, snadno promění každodenní posezení u kávy v nezapomenutelný gastronomický požitek!

Na www.kava-prodej.cz si můžete zakoupit čerstvě praženou kávu, která zaručeně potěší všechny pravé kávové gurmány. Káva se přiváží jako zelená a praží se až v České republice, a to až po Vašem objednání, takže je zaručena její maximální čerstvost. O tu se starají také speciální třívrstvé sáčky s jednocestným ventilkem, které dokonale zabraňují zvětrávání kávy.

Po upražení je káva míchána do třech směsí – Arabica, Extra Crema a Espresso, dle poměru kávy typu Arabica a Robusta. Na www.kava-prodej.cz se velké oblibě těší také jednodruhová Arabica, která rozhodně patří mezi cenné poklady ve světě kávy. Připravte si šálek plný chutí Jižní nebo Střední Ameriky, Afriky či jihovýchodní Asie!

Jedinečné chuti se dočkáte nejen v případě zrnkových, ale i mletých káv: zrna jsou totiž vždy mleta do každého sáčku zvlášť, aby bylo dosaženo perfektní vyvážené chuti i zvoleného stupně hrubosti. Celý proces přípravy kávy od pražení přes mletí až po zavaření sáčku a nalepení etiket s povinnými údaji je dělán ručně – můžete si tak být jisti, že v každém doušku ucítíte nejen širokou paletu chutí, ale také lásku a pečlivost, s kterými byla káva připravena.

www.kava-prodej.cz – svět kávy, který si zamilujete!

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více