Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoce jsou za dveřmi, a tak se už můžeme těšit na typické dobroty, které se s tímto svátkem pojí. Kromě beránka a mazance na slavnostní stůl rozhodně patří i slané pochoutky, jako jsou chlebíčky, jednohubky či studené mísy s vykoledovanými vajíčky. Pokud si chcete o letošních Velikonocích skutečně pochutnat a dopřát i své rodině, hostům a koledníkům něco opravdu výjimečného, máme pro Vás skvělý tip.

Ve skutečnosti se nemusíte pouštět do žádných experimentů, abyste hodovali jako praví gurmáni. Mnohdy totiž stačí jen pozměnit suroviny Vašich známých a oblíbených jídel a jedinečné pochutnání je hned na světě.

Přesně s tímto cílem jsou vyráběny také sýry Krolewski, které svou výjimečnou chutí dokáží i všední a rychlou snídani či večeři proměnit na gastronomický zážitek, jímž učarujete celou svou rodinu. Sýry Krolewski jsou proto skvělou volbou také pro přípravu slavnostních jídel, které povýší na zcela novou úroveň.

Čím jsou sýry Krolewski tak jedinečné? Krolewski je přírodní polotvrdý sýr holandského typu s tvorbou ok, o jehož mimořádných kvalitách Vás přesvědčí hned první sousto. Představuje totiž dokonalou harmonii jemné chuti, příjemné vůně a perfektního vzhledu. Díky vláčné konzistenci, výraznější a rafinovanější chuti i pravidelně velkým okům patří sýry Krolewski k nejvybranějším delikatesám, které si můžete dopřát.

Sýry Krolewski jsou k dostání v porcované i vážené podobě a nabízejí hned několik vynikajících příchutí. Oblibě se tak těší nejen přírodní polotvrdý sýr, ale také sýr uzený nebo ve variantě Light. Naprosto jedinečným výrobkem je také sýr Krolewského L´casei s kulturou Lactobacillus casei, který je dokladem toho, že i zdravé potraviny mohou být chuťově skvělé.

Sortiment sýrů Krolewski a sýrů pod značkou Zlatý sýr na český trh dodává společnost Milkpol s.r.o. V její nabídce lze nalézt i další mlékárenské produkty vysoké kvality - především Eidamské sýry, Goudy a Cheddar, dále pak různá balení porcovaných sýrů a másla.

PR článek

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více