Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

individuální zmrazování švestek a jiného ovoce

Umyté švestky (nebo jiné ovoce) se rozpůlí, vyndá se pecka a naskládají se na plech nebo tác. Takto se dají do mrazáku. Druhý den se již zmrzlé půlky sesypou do pytlíků. Takto zmrazené švestky se již neslepí a máte přesně odměřené množtví na jeden koláč = jeden plech, na kterém jsme švestky dali zmrazit.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami

„Přání a gratulace“ Nadja, před 12 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více