Kurkuma je zdravé koření
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni máš moc krásného ptáčka. Já ho nerada vařím,…“ tara23, před 27 minutami
„Hezký den, u nás dnes čočka na kyselo, plátek uzeného,…“ tara23, před 34 minutami
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 26 minutami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
7. 3. 2011 23:15
7. 3. 2011 11:15
6. 3. 2011 21:15
Až na ty fronty to tam bylo moc milé,útulné a hlavně už na dálku voňavé. Škoda,že to zrušili. Ale totéž se stalo s Myšákem-sice je už zase obnoven,ale prý to není ono-zatím jsem tam ještě nebyla,tak nevím.
6. 3. 2011 13:25
6. 3. 2011 10:15
Používám do rýže, je pak krásně žlutá a má i jinou, kořeněnou chuť. Synové, a dnes i vnoučata rýži jinak nechtějí. Nejraději mají pečené kuře a žlutou rýžičku. Pokud nemám kurkumu, dám trochu curry, ale není to ono.
6. 3. 2011 00:15
5. 3. 2011 23:15