Kurkuma je zdravé koření
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Králičie pečienky som urobila tak, že som si…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Přišly na celé odpoledne děti a děda už dělá palačinky“ tara23, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 19 hodinami
7. 3. 2011 23:15
7. 3. 2011 11:15
6. 3. 2011 21:15
Až na ty fronty to tam bylo moc milé,útulné a hlavně už na dálku voňavé. Škoda,že to zrušili. Ale totéž se stalo s Myšákem-sice je už zase obnoven,ale prý to není ono-zatím jsem tam ještě nebyla,tak nevím.
6. 3. 2011 13:25
6. 3. 2011 10:15
Používám do rýže, je pak krásně žlutá a má i jinou, kořeněnou chuť. Synové, a dnes i vnoučata rýži jinak nechtějí. Nejraději mají pečené kuře a žlutou rýžičku. Pokud nemám kurkumu, dám trochu curry, ale není to ono.
6. 3. 2011 00:15
5. 3. 2011 23:15