MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas bude cockovy salat a k tomu vajicko.…“ hazel, před 4 hodinami
„magdalenka: Já ji ještě pěkně opeču, až do červena, pak má…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
„tara23: pridávam fotku, pri týchto rec. som dala ako…“ magdalenka, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 13 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 14 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 17 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 19 hodinami
17. 9. 2011 08:16
16. 9. 2011 23:15
16. 9. 2011 17:49
15. 9. 2011 16:46
15. 9. 2011 16:10
21. 5. 2011 20:20
20. 5. 2011 18:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.