MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: mám cukání jí dát do rýžovaru . Děvčata…“ tara23, před 2 hodinami
„tara23: četla jsem vody jako na rýží a pak nechat ještě…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: jo to jsem četla taky, ale na sáčku píší…“ tara23, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 53 minutami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 4 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 8 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou
Jak na ten nejlepší těstovinový salát? Těstoviny je potřeba vařit trochu déle a ochucovat ještě za tepla, pak je výsledek perfektní
Slaďoučké švestky v menu nesmí chybět. Zpříjemněte si závěr léta nejen sladkými dobrotami
17. 9. 2011 08:16
16. 9. 2011 23:15
16. 9. 2011 17:49
15. 9. 2011 16:46
15. 9. 2011 16:10
21. 5. 2011 20:20
20. 5. 2011 18:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.