tipy a triky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 38 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Krásný den , i když u nás se schyluje k dešti. My jsme si…“ MarcelaPa, před 36 minutami
„tara23: Věruš, nemám velké zkušenosti s tarhoňou, ale když…“ MarcelaPa, před 38 minutami
„Hezké odpoledne, dnes jsem nevařila, oběd zbyl od včera.…“ tara23, před 46 minutami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 3 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 5 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
8. 10. 2011 01:01
7. 10. 2011 17:58
Rozhodne nepridávajte sódu bicarbónu, ako sa niekde radí. Zničíte vitamíny skupiny B.
U hovädzieho mäsa musíte rátať s tým, že jeho príprava trvá dlhšie ako u bravčového mäsa, prípadne kuracieho mäsa.
7. 10. 2011 16:59