domácí bonbóny - pralinky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Juli, ty mi děláš chutě. Lečo milujeme,…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Dobrý deň želám. Včera som kúpila peknú voňajúcu papriku a…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Pěkné poledne a dobrou chuť, kdo právě obědváte . My dnes…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přečtěte si Zobrazit více
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
30. 12. 2011 01:41
http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-s-brandy...
http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-bonbony/...
http://www.mamincinyrecepty.cz/pralinky
28. 12. 2011 21:37
28. 12. 2011 20:50
28. 12. 2011 18:24
chci se zeptat jak se dělají domací bonbony. děkuji za odpovět.:-
25. 11. 2011 21:37
12. 11. 2011 09:08
11. 11. 2011 18:11
http://varecha.pravda.sk/recepty/originalny-recept...
11. 11. 2011 12:13
11. 11. 2011 12:11
http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-s-brandy...
http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-bonbony/...
11. 11. 2011 09:20
11. 11. 2011 08:10
10. 11. 2011 22:41
10. 11. 2011 21:54
pořídila jsem si silikonovou formu na pralikny a přemýšlím nad různými náplněmi. Jedna z náplní by měla být marcipánová, ale nevím jak přesně na ni. Čím byste rozředili nastrouhaný marcipán, aby dostal konzistenci husté kaše? Děkuji