Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 2 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes jsem dělala kuřecí prsa v sýrové omáčce z Nivy s…“ Nadja, před 2 hodinami
„Hezký den všem. tara23: pokud by Mates jedl jen mleté…“ Nadja, před 2 hodinami
„Dnes by slavila narozeniny Jitka - hosta. Vzpomínám.“ Nadja, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí turecký med v oplatce je krásně měkký a vyjde jen na 10 Kč! Příprava je snadná a zvládne ji každý
Královské chutě: Karel III. miluje obyčejné ovesné sušenky, ale ohřáté speciálním způsobem na pánvi
MasterChef Česko 2022: Škodolibec Aco v soutěži skončil. Připomeňme si, čím štval diváky a možná i některé soutěžící
8. 8. 2012 21:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 20:32
8. 8. 2012 20:13
8. 8. 2012 17:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 16:05
8. 8. 2012 15:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 14:52