Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 28 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes bramboračka a uzené maso,špenát a bram…“ Simona Skolakova, před 26 minutami
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Odšťavněte si řapíkatý celer: Funguje jako afrodiziakum a pomůže i při hubnutí
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Dirty Martini Pasta: Těstoviny s chutí slavného drinku vás dostanou kombinací slaných oliv, voňavého citronu a výrazné gorgonzoly
20. 9. 2012 20:08
20. 9. 2012 20:06
20. 9. 2012 19:47
20. 9. 2012 19:43
20. 9. 2012 19:43
20. 9. 2012 19:37
Prodíráme se nesmyslnými obdivnými výkřiky, které sice na okamžik potěší původního kuchaře (i mně, samozřejmě), ale jinak žádný smysl nemají. Jak to bude vypadat v budoucnu? Třeba jen za dalších 5 let?
Nikdo to číst nebude, aby se nezbláznil. Myslím, že bychom se všichni měli zamyslet, co sem píšeme, protože internet má obrovskou kapacitu a vše se ukládá, vše tu zůstává...a zřejmě to tu na síti bude viset - jako naše stopa - déle než my budeme chodit po Zemi...
Proto bych byla pro zřetelné oddělení aktuálních vzkazů typu "recept se mi líbí, šikulko" a doporučení, které následuje po po realizaci receptu!
Posléze se od toho může začít odvíjet i nový žebříček obliby vyzkoušených receptů.
20. 9. 2012 19:35
20. 9. 2012 19:31
20. 9. 2012 19:30
20. 9. 2012 19:28
20. 9. 2012 19:27
20. 9. 2012 19:23
20. 9. 2012 19:15
Je mi jasné, že mnohdy trapným komentářům se tu těžko ubráníme, ale jestli někdo k receptu napíše: Beruško, jdu koupit brambory, chápu to tak, že recept se líbí a jde si na něj nakoupit suroviny.Myslím si, že u receptů nikdo nestojí a anální alpinismus, na druhé straně je tu mnoho těch, které opravdu svojí úrovní za pochvalu stojí, tak proč nechválit.
A ještě jsem se zamyslela nad tím, že i kdyby komentáře byly pouze k tématu, tak ani ty nelze brát za směrodatné, protože sto lidí, sto chutí a jednomu se cukru může zdát dost, druhému naopak v jeho chuti chybí a tak to je vlastně se vším.
Tak bych svůj příspěvek ukončila tím známým rčením – Nech brouka žít, řiďme se zdravým rozumem a vlastní chutí a ještě malá poznámka:
Na světě a všude kolem nás je takových tragédií a problémů, které by nás mohly opravdu trápit, že toto je proti tomu procházka růžovým sadem a kdybychom měli jen takovéto starosti, tak Pán Bůh zaplať za ně. Přeji všem hezký a pohodový večer
20. 9. 2012 17:52
20. 9. 2012 17:46
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další