Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 3 hodinami
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
5 nejlepších romantických snídaní do postele: Vaječné košíčky, sladké vafle nebo zapečené croissanty s malinami zkrásní celý den
Jahodový pohár Eton mess: Sladké pusinky v kombinaci s čerstvými jahodami a nadýchaným šlehačkovým krémem chutnají božsky
9. 1. 2015 19:54
V Google nenachádzam vysvetlenie, co je MČČ.
9. 1. 2015 19:31
A s tím,ze se mnou nebudete souhlasit jsem ani na vteřinu nezapochyboval
9. 1. 2015 19:31
9. 1. 2015 19:24
S Vami NEKOMUNIKUJEM a preto sa do toho nemiesajte!
Uz sa podobáte na súdruzku tejaja...
9. 1. 2015 19:23
Já se musim té“soudružky“zastat,ona je to totiž moderátorka spolu s dalšími, které se ozvaly na váš příspěvek.Vy jste dokonce “vynadal“ i spolumajiteli těchto stránek Nehledě na to,ze vám.nikdo nic špatného neřekl,vy jste prostě nerespektoval pravidla, která na těchto stránkách platí.Pod recept patří pouze komentář k receptu, žádná politická diskuze.Ony (moderátorky) pouze přesunuly debatu tam,kam patří a to je prosím pěkně zde.A i když jsem vám psal, abyste politiku na tyto stránky netahal,hned ve vašem dalším příspěvku jste politiku použil.K tomu vám.mohu říci pouze jedno: brečíte sice pěkně,ale na špatném hrobu.
9. 1. 2015 19:22
S tím posledním komentářem jste to tedy totálně pohnojil... Ale i tady je to stejné jako v životě: dojdou-li argumenty, dojde na osobní útoky. Proč!?
jarda Kadic:
Asi nic přeqapujícího, když vyjádřím (až na tu politiku) nesouhlas, že
Jak tak koukám, jsme tady teď na tomto vlákně přibližně stejného věku (dámy jsou samozřejmě mladší Vězte, že nemíním nedoceňovat životní zkušenosti, ale opravdu si myslíte, že už se nemáme čemu učit??? Já se učím (dokonce i na TOP furt, a jsem za to vděčný Běžně bych napsal, že jste se vyjádřil jako MČČ, ale nerad bych se nedotkl i kolegyněk zpoza Moravy
9. 1. 2015 19:13
Pepe: prosím, už jsem psala - založte si extra blog se zaměřením na Bilaka. Tento web je O VAŘENÍ, což znamená činnost vedoucí k nasycení naší tělesné schránky, nic víc, nic míň. Děkujeme za pochopení.
9. 1. 2015 19:09
9. 1. 2015 17:11
Nemám dlzen (čárku na y na telefone - samá technika).
9. 1. 2015 14:48
9. 1. 2015 14:47
9. 1. 2015 14:26
9. 1. 2015 13:02
9. 1. 2015 12:09
V žádném.případě vás nechci poučovat,co je vhodné a co ne , ale prosím Vás, abyste pokud možno diskutoval k receptům stručně,a hlavně: netahal na portál receptů politiku,ta sem opravdu nepatří.Přeji Vám,že můžete žít v zemi, která Vám vyhovuje(tuším Španělsko),ale přestaňte nás poučovat,jak se má co dělat,my žijeme jinde a většinou nám způsob přípravy jídel vyhovuje tak,jak popisujeme. Po “revoluci“ jsem pár cizích zemí navštívil,někde se mi nelíbilo, jinde zase moc,ale pokaždé jsem se těšil domů, tady jsem se narodil, mám tu přátele-a tady také,až přijde můj čas-umřu
9. 1. 2015 09:08
Emotikony ma prílis nelákajú, aj
ked viem, ze mnoho ludí ich pouzíva.
Myslím, ze slovom sa dá vyjadrit presnejsie, hoci nie kazdy si to vysvetluje rovnako.
Předchozí 1 2 3 4 Další