Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 1 hodinou
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
KUCHYŇ PLNÁ LETNÍCH BAREV V E-SHPU TCHIBO.CZ!
Domácí housky: Správně vzešlý kvásek jim dodá nadýchanost, máslo jemnost a vůni a jejich příprava není vůbec složitá
Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
4. 3. 2014 19:11
Co mě hodně mrzí, že ty pěkné, nápadité, kvalitní recepty splynou a zaniknou v tom velkém množství přidávaných a dokola opakovaných receptů. Všichni / a hlavně noví/ by měli opravdu trochu pracovat s vyhledávačem
Věřím, že každý autor si myslí, že jeho recept je nejlepší. Někdy ale ješitnost je bohužel silnější než zdravý rozum.
Také ty "šílené" dvouřádkové názvy se zdrobnělinami... nechápu.
Vývoj by měl být vždy směrem nahoru a ne opačně.
Pěkný večer ať se Vám všem při vaření daří
4. 3. 2014 18:43
Je mi ale silně proti srsti, když někdo uveřejní od pohledu nepovedené nebo nechutné jídlo a ještě má tu drzost tvrdit - však vyzkoušejte. Nikdy se nesmířím s vtipálky typu "Blažena Blažková", kteří tu z nás všech dělají pitomce. Pitomce ze sebe hravě dokážu udělat sama.
Záleží mi na tom, aby se Topreceptům nezačalo přezdívat Druhý Mimibazar a poslední dobou k tomu mají slušně nakročeno. Úvodní heslo na jednom mém oblíbeném blogu o jídle (Gurmánka Šárka) zní:
"Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě, je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst".
4. 3. 2014 16:23
4. 3. 2014 16:19
4. 3. 2014 16:11
4. 3. 2014 16:10
Nelíbí se mi ale urážky, napadání a ponižování v komentářích. Prohlížím si i jiné weby o vaření a myslím si, že je to téměř všude stejné. Jinak velmi oceňuji práci moderátorek a adminů těchto stránek.
4. 3. 2014 15:59
Mrkněte sem:
https://www.google.cz/#q=massa+bob
4. 3. 2014 14:41
4. 3. 2014 14:38
Vyzkoušíme to, co
4. 3. 2014 14:35
Napadá mě jen jedno. Je to marný, je to marný.
4. 3. 2014 14:34
4. 3. 2014 14:23
4. 3. 2014 13:42
4. 3. 2014 13:39
4. 3. 2014 13:35
1 2 3 4 Další