Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 21 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 10 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 10 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat ledový čaj? Zkuste to zastudena metodou cold brew nebo pomocí sluneční energie!
Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý
Jak a v čem správně skladovat koření? Hlavně ve tmě, dál od sporáku a s mrazákem opatrně
13. 1. 2016 23:47
13. 1. 2016 22:02
13. 1. 2016 21:51
13. 1. 2016 21:15
13. 1. 2016 20:27
13. 1. 2016 20:08
13. 1. 2016 20:03
Danca: také děkuji za radu, ale to snad ani zkoušet nebudu, nechci ho dělat metrák, a na ty asi 2 skleničky, které bych z toho měla,to nestojí za to.
13. 1. 2016 19:36
13. 1. 2016 18:50
13. 1. 2016 18:41
13. 1. 2016 18:29
Myslím si, zda bude i po rozmrazení dostatečně tuhý, jestli se nerozteče.
Z důvodu větší práce a našpiněného nádobí bych sulcu ráda udělala více najednou, ale nesníme ho všechen tak brzy, aby se nezkazil. A nevím, jak jinak ho uchovat.
Předchozí 1 2