Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

jarda Kadic: No to je nádhera:yes::-O:-p:-K

U nás dnes pórková polévka s bramborami a uzená kuřecí stehna s bramboren a zeleninový salát;-):-K.Upekla jsem kynutý koláč s jablky a drobenou jen do dortové formy na odpoledne ke kávě:-K

Jana Lelková

9. 9. 2015 12:37

jarda Kadic: To roste tady v Krupce? :-O

jarda Kadic:jůůůůůů to jsi sám nasbíral:-?:-?:-?:-?, u nás nic neroste, je stále sucho v lese:-(

Dobrý den:-K my dnes dojíme ty kuřecí stehna.A na zítra bude něco z “lesní nadílky“:-O:-)):-))

Dobré dopoledne, já dneska vařím cuketovo-mangoldovou polévku a jako hlavní bude rizoto :-)

Hezký den, u nás cmunda po kaplicku a smažené file s bramborem:-p
a hovězí polévka se svítkem šunkovým

Nadja:rohlíčky jsem dělala tyto http://www.toprecepty.cz/recept/19234-plnene-rohli... ,ty je určitě děláš :-) jak jsi je pojmenovala :-S rychlovky bez kynutí ;-):yes::-K

Zdravím, my měli včera cikánské řízky s bramborem a zel. oblohou, dnes zpracuji zbytky špekáčků z víkendu s fazolemi a chlebíkem. Manželovi dlouho slibuji ovocný dort ze zakysané smetany...dnes bude splněno :-)

jarda Kadic: ke kysanému zelí také dávám brambory, nebo když to smíchám, je z toho lepenice - navrch smaženou cibulku, a když jsou, tak škvarky a je to pochoutka.:-p:-p:-p

Masula: rohlíčky z nekynutého těsta - napiš, prosím, na ně link, nebo pokud tu nejsou, dej recept. Já obvykle raději dělám rychlovky bez kynutí.:-p

Dobrý večer :-) dnes jsme měli šťouchané brambory s pórkem a filety z Aljašské tresky obalené jako řízek ;-) a okurkový salát.Upekla jsem rohlíčky z nekynutého těsta s jablky a švestkovými povidly :-p.Vnučka si je nemohla vynachválit a hned si domů půl plechu zabalila:-)):-K

Hezké odpoledne :-K, dneska byly šišky s mákem, cukrem a máslem :-p.

A hotovo,jsme po obědě.Já si dal kousek nezdravého bůčku, mamče jsem dal zdravé stehýnko z kuřátka:yes:

jarda Kadic: ahoj Jaroušku, vyzkoušej, já už snad ani jinou nedělám, je taková šťavnatá a voňavá.

Michaela Medkova: pěkný den, Míšo,když dobře vaří “bufet“,tak proč toho nevyužít:yes:
Já na dnes měl připravené kuřecí čtvrtky a pořádný kus bůčku,k tomu jsem chtěl udělat br. kaši........a najednou se ozvalo z pokoje : “Jáááro....nemáš doma kysané zelí?Játi teď na něj dostala takovou chuť.....“ ;-) No,co nadělám, kysané zelí mám doma pořád,ale k němu kaši?:-O Tak teď holt ještě dělám br. knedlik,oběd bude tak okolo 14 hodin:-)):-)):-))

MarcelaPa: tuhle sekanou chci taky zkusit,s tou anglií to vypadá moc pěkně,ale určitě je i chutnější:yes::yes::yes:

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou

„Přání a gratulace“ maris, před 8 hodinami

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Náhodný recept Zobrazit více