Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 12 hodinami
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 14 hodinami
„Mleté maso “ Nadja, před 22 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: Špagetka To mě moc mrzí Znaly jsme se ze srazů a…“ Anna Kocikova, před 13 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s krupičkou a ještě…“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
„mika59: Tak to je mně moc líto, že už Laďka není mezi námi.…“ pipre, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 20 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Přečtěte si Zobrazit více
Polský okurkový salát mizeria voní koprem a v létě báječně osvěží. Smetana a citron dodají jemnou a lehce nakyslou chuť
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny
Retro zákusek Mánička: Upečte si nadýchaný dezert se šlehačkou podle originálního receptu!
7. 12. 2015 01:50
Já obojí také můžu, třeba každý týden, ale syn vůbec nejí zelňačku, a papriky jen výjimečně, takže je máme jen sporadicky, neb jsem líná vařit každému něco jiného.
6. 12. 2015 21:04
6. 12. 2015 14:21
6. 12. 2015 14:02
Jardo, tak takové odpovědi znám. Když se výjimečně zeptám manžela, co mám uvařit, tak řekne těstoviny, i když je měl den předem
6. 12. 2015 11:51
20151206_104532.jpg
6. 12. 2015 11:35
5. 12. 2015 18:03
5. 12. 2015 16:21
A proč je tak světlá?To matinka poňoukala:“Přidej ještě šlehačku,jen přidej......!“
20151205_144308.jpg
5. 12. 2015 13:09
5. 12. 2015 11:08
5. 12. 2015 09:48
5. 12. 2015 09:42
4. 12. 2015 19:02
4. 12. 2015 17:47
4. 12. 2015 17:19
Předchozí 1 … 1182 1183 1184 1185 1186 … 2382 Další