Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 9 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 51 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes pórková polévka a pečená kuří stehna s…“ Simona Skolakova, před 27 minutami
„Neví někdo jak odstranit starou fotku u receptu, když jsem…“ StandaCB, před 1 hodinou
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Pekař František radí, jak upéct dokonalý velikonoční mazanec. Nejdůležitější je bochánek správně „utáhnout"
Češi umí nejlepší bábovky! Jak na mramorovou klasiku nebo zdravou proteinovou bombu?
Jak se liší ristretto od espressa a proč piccolo v Itálii neexistuje? Seznamte se s nejznámějšími druhy kávových nápojů
12. 4. 2016 23:02
12. 4. 2016 17:14
12. 4. 2016 13:26
V mrazáku jsem objevil asi kilo vinné klobásy.Nezkoušely jste někdo z ní nějaké placičky?Chtěl bych ji udělat někdy v příštím týdnu
Už jsem něco našel,ale jsou tam zas jiné suroviny,snad na pernik Ale toho bohdá nebude,aby jarda házel flintu do řepky (žito jsem u nás na poli neviděl,ani nepamatuju,zato řepky je kolem ažaž)
img_20160412_130601.jpg
12. 4. 2016 13:07
12. 4. 2016 11:25
12. 4. 2016 09:25
11. 4. 2016 22:10
11. 4. 2016 18:14
11. 4. 2016 17:08
11. 4. 2016 13:07
11. 4. 2016 11:30
11. 4. 2016 09:39
10. 4. 2016 19:44
10. 4. 2016 18:36
10. 4. 2016 17:37
Předchozí 1 … 1116 1117 1118 1119 1120 … 2372 Další