Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Tak toto byla vecere u nas. Zadny desert. Byla jsem cvicit…“ hazel, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Simonko to jste meli krasny damsky vylet…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 6 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 19 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přečtěte si Zobrazit více
Jídlo na kolejích aneb Historie jídelních vozů: Od kaviáru v Orient expresu až po vepřová líčka na pivě při cestách do Vídně
Samosběr jablek 2023: Velký přehled sadů, kde si můžete natrhat jablka do zásoby. Kilo vyjde už na 10 Kč
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
29. 10. 2016 10:40
28. 10. 2016 19:32
Já jsem dnes vařila jednoduše. K obědu jen bramborový guláš s klobásou a k večeři jsem upekla pstruhy na másle a kmíně. Zítra bude nějaká "zdravá výživa", přijely dcery
28. 10. 2016 19:24
Co zítra...to je ve hvězdách prozatím
28. 10. 2016 13:11
img_20161028_125828.jpg
27. 10. 2016 16:08
27. 10. 2016 13:43
27. 10. 2016 12:54
26. 10. 2016 20:10
26. 10. 2016 14:56
26. 10. 2016 14:46
26. 10. 2016 13:09
img_20161026_113122.jpg
img_20161026_125202.jpg
img_20161026_125618.jpg
26. 10. 2016 12:58
25. 10. 2016 22:51
25. 10. 2016 13:48
25. 10. 2016 13:27
Jinak,dnes ještě segedín,zitra asi zapečené brambory.
Předchozí 1 … 1051 1052 1053 1054 1055 … 2367 Další