Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer dievčatá, ja som dnes behala po úradoch a obed…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes kroupova - zeleninova polevka a…“ hazel, před 12 hodinami
„Dobrý večer dnes jsme tak různě dojídali. Jen jsme upekli…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 20 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí
Šumajstr aneb Kočičí svatba s fazolemi: Původně postní jídlo z fazolí a krup ochucené uzeným zasytí a báječně chutná
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje
20. 12. 2016 08:52
19. 12. 2016 18:11
19. 12. 2016 15:50
19. 12. 2016 12:35
18. 12. 2016 22:17
18. 12. 2016 17:49
18. 12. 2016 14:55
u nás dnes holandské řízky, brambory, ledový salát, fazolová polévka.
Zítra budou rozlítaní ptáci s rýží
18. 12. 2016 13:07
18. 12. 2016 13:06
img_20161218_114526.jpg
18. 12. 2016 10:51
18. 12. 2016 10:39
18. 12. 2016 08:12
Odpoledne jsou u nás řemeslné trhy zakončené Rybovou mší v kostele, takže se taky vyvětráme a počítám, že den zakončíme v nějaké restauraci na večeři
17. 12. 2016 23:05
17. 12. 2016 21:54
img_20161217_183447.jpg
17. 12. 2016 21:10
Předchozí 1 … 1034 1035 1036 1037 1038 … 2368 Další